Hvem er vi?

From Her to Eternity ble startet av meg, Cathrine, og min samboer og partner Thomas i 2018.

web_cat.jpg

From Her to Eternity

Jeg har samlet på skatter så lenge jeg kan huske. Alt fra småstein til møbler. Jeg har alltid vært brennende interessert i interiør og innredning og fascinert av hvor viktig omgivelsene våre er for trivsel. Innredningen trenger ikke være dyr eller trendy, den trenger bare å være riktig for menneskene som skal omgi seg med den.

From Her to Eternity er en nettbutikk med vintage møbler og interiør. Mye kommer fra midten av 1900-tallet, men vi binder oss ikke til en bestemt epoke. Vi kjøper det vi liker og forhåpentligvis liker du også det.

From Her to Eternity gjør dekorjobber for kommersielle aktører som barer og restauranter etc, og tar også private oppdrag.

I nettbutikken finner du et utvalg av møbler og interiør med sjel, egenart og historie, klassisk design samt unike objekter. Alt nøye jaktet på og valgt ut av oss. Hos FHtE skal du kunne skape en del av vårt univers i ditt hjem eller bedrift, eller supplere til din egen individuelle stil.

Hilsen Cat

Cathrine Bye