Frakt + Levering

 

Levering i Norge

Vi sender varer så fort vi kan, men senest innen 3-5 arbeidsdager fra din bestilling. I påsken, fellesferien og i julen kan leveringstiden være noe lengere, informasjon vedrørende forlenget leveringstid blir gitt på mail ved kjøp. Det er også mulig å hente den bestilte varen selv i Oslo; man sparer da et evt fraktgebyr.

 

Levering i utlandet

Ta nærmere kontakt for levering til utlandet.

Leveringstid og kostnad

Avhengig av hvor du bor i landet vil det ta 1-4 arbeidsdager fra vi sender pakken til den kommer fram. Pakken hentes på nærmeste postkontor, eller blir levert hjem i postkassen din – avhengig av størrelsen. Ønsker man pakke levert på døren, er dette tilgjengelig for alle som bor i større byer. Det er et eget fraktvalg ved checkout i webshop.

For utenlandske sendinger vil det være lenger leveringstid.

I utgangspunktet sendes våre pakker med Bring, dette gjelder vanlige forsendelser på inntil 35 kilo. Fast fraktpris: 99,- Fastprisen gjelder ikke Svalbard. Pga avstanden vil det her tilkomme et frakttillegg på 270 kroner.

Ved kjøp av større eller tyngre møbler, som stoler, reoler og bord må kjøper selv betale for frakt. Vi kan arrangere transport dersom man velger og ikke hente varen i butikken. Vi har gode samarbeidspartnere som kan levere varen trygt frem til deg til en OK pris. De leverer da på døren din, 1 etage, på hverdager mellom 0900-1600. Du vil bli kontaktet i forkant av leveringen for å avtale tidspunkt. Det er viktig å merke seg at det alltid kommer kun en sjåfør, og hvis det er tunge produkter, vil sjåføren trenge assistanse.